Zimply innovation

Om oss

Zimply Innovation är ett snabbväxande innovationsföretag som arbetar med Intelligent Automation. Vi är ett ansvarstagande team med unika kompetenser som alltid strävar efter de bästa lösningarna.

Ambition och värderingar

hand iconKunden i fokus

Med lyhördhet för kundens behov skapar vi tekniklösningar som ger värde och förenklar arbetet för anställda och ledning. Genom att optimera processer frigör vi tid från monotona arbetsuppgifter. “Våra robotar gör verksamheter mer mänskliga.”

lightbulb iconInnovation

På ett entreprenöriellt och ungdomligt sätt omfamnar vi ny innovativ teknik. Vi befinner oss alltid i framkant i den tekniska utvecklingen och utmanar oss själva att spränga gränser för vad som anses möjligt.

heart iconAnsvarstagande

Vi tar stort ansvar för våra anställdas välmående och våra kunders förväntningar. Vi är experter med flera års erfarenhet med beprövade arbetsmetoder där kvalité alltid går före kvantitet.

Vision

Vi motiveras av att vara i framkant av den tekniska utvecklingen och att få vara med att skapa roligare arbete, nå affärsmål och förbättra kundupplevelsen. Vi tror på teknikutvecklingens positiva möjligheter och ser våra intelligenta lösningar som en katalysator för mer hållbara organisationer och gladare medarbetare.

Digital transformation

Digitala världen förändras snabbt och drivs av en ökad konkurrens. Detta gör att allt fler investerar i nya teknologier som RPA. RPA möjliggör automation av repetitiva processer med högt affärsvärde för organisationer. Låt våra lyhörda specialister hjälpa er att börja automatisera delar av er verksamhet som ett nästa steg i den digitala transformationen.