Zimply innovation

Intelligent Automation

Norden har kommit långt inom Intelligent Automation och många organisationer har redan börjat automatisera processer. IA är nästa steg i den digitala utvecklingen. Det kommer att vara avgörande för alla organisationer att automatisera processer för att klara framtidens utmaningar. Genom att automatisera skapar du möjlighet till att reducera kostnader och öka produktiviteten i din verksamhet.

Mänsklig arbetskraft kan endast skalas upp med hjälp av fler människor, en robot kan skalas upp på nolltid och utökas i det oändliga. I praktiken betyder det att en konkurrent kan gå från en dag till den andra och öka sin produktivitet med 100%. Zimply vill hjälp organisationer att klara av den framtida konkurrensen.

Vad är Intelligent Automation?

Intelligent Automation är ett bredare uttryck för Robotic Process Automation (RPA) och andra AI-lösningar som chatbots och maskininlärning. RPA är en mjukvara som imiterar hur människor utför repetitiva arbetsuppgifter.


Robotic Process Automation kan lätt integreras med befintliga IT-system och du som kund behöver ingen IT-expertis då vi erbjuder en tjänst som kallas Robotics as a Service där vi kan ta ett helhetsansvar för driften.


Chatbots och maskininlärning är nästa steg där chatbots hjälper din organisation med kundservice och inkommande förfrågningar. Maskininlärning kan kopplas ihop med en robot och bearbeta ostrukturerad data.

Kontakta oss