Våra tjänster

Automagi

Roadmap för digital innovation Vi vägleder våra kunder i deras digitala resa från strategi till implementation av nya medarbetare inom Robotics, AI och Machine Learning. Sedan utvärderar vi den övergripande potentialen för automatisering.

Så här arbetar vi

Strategi och rådgivning

Center of Excellence Vi hjälper er att definiera en skalbar plan inom digital innovation genom att utveckla och bygga upp ert interna kompetenscenter.

Våra experter utför en processutvärdering för att identifiera processer som har bäst potential för Intelligent Automation. Vi tar fram ett Business Case, ett beslutsunderlag som visualiserar fördelarna av att automatisera processer i tid och kostnadsreduceringar. Vilket verktyg är rätt för din organisation? Vi analyserar er verksamhet och väljer ut det bästa verktyget. Vi arbetar med de mest erkända leverantörerna på marknaden.

Implementation

Innovationslösningar Sätt ledande RPA och AI verktyg i arbete i er organisation. Vi levererar robusta automationslösningar som tidigt ger kostnadsfördelar.

Implementation Vårt team tar fram Proof of Concepts och robotar anpassade för din verksamhet. Vi arbetar nära er verksamhet och IT-avdelning för att introducera er till era nya digitala medarbetare.

Operating model Vi hjälper er att utforma och driftsätta rätt arbetsmodell för att enkelt integrera Intelligent Automation i verksamheten.

Förvaltning

Driftadministration Vi tar helhetsansvaret och sköter driften av dina robotar genom att övervaka och utföra kontinuerligt underhåll.

Löpande förbättringar Vi hjälper er att säkra den enorma potentialen med RPA och AI genom att kvalitetssäkra processer och kontinuerligt förbättra era digitala medarbetare. Det bidrar till ökad effektivitet och produktivitet.

Utbildning Vi utbildar er organisation om robotar och Intelligent Automation och förbereder er på er resa med de digitala medarbetarna.

Robotics as a Service

Enkel implementation Kom snabbt igång med er automatisering. Zimply Innovation kommer att tillhandahålla hela end-to-end tjänsten och erbjuder ett helhetsgrepp med vårt erfarna Intelligent Automation team.


cloud icon


Moln Vi skapar digitala medarbetare genom en skalbar och molnbaserad tjänst.

Uppnå kostnadsfördelar på kortare tid Vi tillhandahåller system, mjukvara och team, därför kan vi snabbt få igång era robotar anpassade efter era behov. Enkelt, effektivt och lönsamt.

Reducerad risk: Vi erbjuder drift av miljö, mjukvara och förvaltning i ett och samma paket. Licensfördelar: Betalning efter användning/månad. SLA: Omfattningen av tjänsten baseras på SLA (Service Level Agreement).

Fördelar med automatisering


✓ Frigör tid att förnya, utveckla och fokusera på kundtillfredsställelse
✓ Kostnadsreducering
✓ Snabb ROI
✓ Ökad och jämnare kvalité
✓ Minskat antal fel samtidigt som effektiviteten ökar
✓ Flexibilitet och skalbarhet

Kom igång!

När processerna har valts ut börjar förändringsarbetet. Följ med in i en värld av nya tekniska möjligheter, skräddarsydda efter era behov. Kontakta oss här nedanför!

Kontakta oss